Dentalkurser.dk

Cementering - Bliv opdateret på teknikker og materialer

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Basis Point: 2,5

Mængden af materialemuligheder og -teknikker indenfor cementering kan være overvældende.
Kombinationen af højtranslucent keramik og resin/kompositter har muliggjort højæstetiske løsninger, men for at opnå et vellykket resultat er en meget grundig og omhyggelig klinisk cementeringsprocedure nødvendig.
Formålet med kurset er at skabe et overblik over de forskellige cementeringsteknikker og –materialer, der er til rådighed i dag. Kurset vil have et særligt fokus på det brede materialeudvalg, man finder hos Ivoclar Vivadent, hvor foredragsholderen er ansat.

Om kurset
Kursets ambition er, at alle deltagere vil kunne gå hjem med en fornyet og praktisk viden omkring nye teknikker og materialer, så langtidsholdbare æstetiske og kliniske resultater på klinikken optimeres.
Kursusudbytte:
At kende forskellen mellem de forskellige hel-keramiske systemer med hensyn til æstetik, styrke og klinisk anvendelse.
At kende forskellen mellem de forskellige cementeringsmaterialer, deres indikationer og deres kliniske anvendelse.
At kunne overfladebehandle hel-keramiske materialer før cementering.
At kunne foretage korrekt klinisk behandling i tilfælde af overfladeforurening af den keramiske restaurering efter indprøvning.


Om foredragsholderen
Dr. Michael Dieter har mange års erfaring som tandlæge og praktiserer i øjeblikket æstetiske tandbehandlinger i en privat tandklinik i Schweiz med fokus på minimalt invasiv og adhæsiv tandbehandling. Han er leder af afdelingen for Professional Services hos Ivoclar Vivadent (Schaan, Liechtenstein), hvor han er direkte involveret i udviklingsprojekter for nye kliniske produkter og dermed på forkant med den nyeste teknologiske udvikling i moderne tandæstetik. Dr. Dieter er en ofte benyttet foredragsholder om emner relateret til den nyeste videnskab indenfor kliniske teknikker og dentalmaterialer. I februar 2017 modtog han “Best Speaker Award” på den 21. UAE Int. Dental Conference i Dubai (4000 deltagere stemte på den bedste ud af 200 internationale talere).

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS