Dentalkurser.dk

Omkring et bid med slid I

Afholdes af New Holistic Dentistry - NHD

Niveau: Basis Point: 16

Så afholdes det 6. “Omkring et bid med slid”-kursus med to dage med fokus på minimal invasiv behandling af slid og erosion i tandlægepraksis.
Kurset er for tandlæger og tandplejere.

Slid og erosion er i dag et udbredt problem med funktionelle og æstetiske følger. Det skaber store udfordringer for både tandlæge og patient. For tandlægen opstår der vigtige spørgsmål og hensyn. Skal vi overvåge og hvor længe skal vi det? Er det nødvendigt at gribe ind, og hvornår og hvordan kan tandlægen agere? Kurset vil gøre dig klogere på de mange muligheder for genopbygning af tanden uden af miste sundt væv, selv på tandsæt, der er slidt helt ned.

Dette forløb henvender sig til tandlæger og teams, der allerede er i gang med, eller gerne vil i gang med, at udbyde minimal invasiv tandpleje på klinikken.

Vi gennemgår både mindre og større slid og erosions cases med direkte og indirekte plastbehandling. Det vil foregå “step-by-step” med videopræsentation og udlevering af protokoller. Ved hjælp af cases vises, hvordan ortodonti kan være en del af behandlingen.

På “Omring et bid med slid I” vil du opleve praktisk og konkret undervisning uden filter.

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS