Dentalkurser.dk

Malaysia rejsekursus

Afholdes af Nordenta

Niveau: Videregående Point: 15

Malaysia rejsekursus

Tag med til eksotiske Malaysia, og få både faglighed og uforglemmelige oplevelser med hjem.
På turen er der indlagt tre kurser med kursusgiver Jan Tagesen.

 


I Malaysia møder du på én gang alle Asiens facetter. På denne tur byder vi bl.a. på gastronomiske oplevelser i topklasse, ophold på luksushoteller i en sprudlende, multietnisk storby, strand, palmer og besøg på to af de største handskefabrikker. På fabrikkerne bliver vi klogere på handskeproduktion, og hvad man skal være opmærksom på, når man vælger handsker.

Orale slimhindelidelser og patologi
Tandlæger støder af og til på slimhindelidelser i klinikken - men ikke ofte nok til at skelne mellem de forskellige lidelser. På kurset fokuserer vi på nogle af de vigtigste og hyppigste orale slimhindelidelser og giver deltagerne bedre mulighed for at diagnosticere lidelserne fremover. Kurset indeholder en repetition af oral patologi såsom forandringer i mundslimhinden forårsaget af eksempelvis rygning, infektioner, benigne slimhindetumorer, tumorlignende tilstande og tungesygdomme m.m.
Derudover ser vi på, hvornår der kræves særlig opmærksomhed ifm. diagnosticering af orale maligne tilstande og prækankroser. Endvidere giver vi eksempler på flere lægemidler, der kan forårsage orale slimhindeforandringer, og omtaler
behandlingsmulighederne af de forskellige patologiske tilstande.

Akutte situationer og førstehjælp i tandlægepraksis
Vi gennemgår forskellige akutte situationer i odontologisk praksis bl.a. patofysiologi og deres behandling med hovedvægt på hjertekredsløb og respirationssystemet. Endvidere kommer vi omkring teorien om de basale genoplivningsprocedurer
- hjertemassage og kunstigt åndedræt, procedurer ved nødtracheotomi og anvendelse af defibrillator (hjertestarter) samt gennemgang af relevant førstehjælpsudstyr.

Farmakologi i tandlægepraksis
I den daglige patientbehandling har man som tandlæge ofte brug for at anvende farmakoterapi fx antibiotika til behandling af en eksisterende infektion eller analgetika til behandling at postoperative smerter.

  • Hvilket præparat skal jeg vælge i den givne situation?
  • Den korrekte dosis
  • Det enkelte præparats virkningsmekanismer?
  • Bivirkninger og behandling af disse

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS