Dentalkurser.dk

Astra Tech EV systemet i simpel og avanceret implantologi

Afholdes af Dentsply Sirona Implants

Niveau: Videregående Point: 3

Dentsply Sirona Implants er glade for at kunne tilbyde et spændende seminar i samarbejde med Specialtandlæge, dr.odont. Niels Gersel Pedersen . 

 

Astra Tech EV generationen har været i brug på vores klinikker i 5 år og har været med til at optimere implantatbehandlingen generelt. 

De 11 forskellige valgbare implantatplatforme giver enestående muligheder for den erfarne implantolog i den dentoalveolære kirurgi. 

EV generationen har givet os nye muligheder med 4 nye profilplatforme, således at der næsten altid kan opnås knogle til implantatskulder, uanset knoglekontur. Dette giver bedre mulighed for ’one step’ implantatkirurgi, når der samtidigt anvendes ISQ (Implant Stability Quotient). 

Det æstetiske resultat optimeres med den virtuelle abutment fra Atlantis i modsætning til den præfabrikerede abutment eller det transgingivale koncept. Håndtering og udnyttelse af EV systemets mange muligheder kræver dog viden og erfaring for at optimere brugen. 

Målgruppe: 

Alle tandlæger der ønsker at begynde at arbejde med et professionelt veldokumenteret implantatkoncept. 

Alle tandlæger der allerede arbejder med Astra Tech EV systemet og ønsker at lære alle finesser at kende, så man kan optimere sin implantatbehandling i de daglige kliniske udfordringer. 

Emner der vil blive gennemgået på kurset: 

  • Hvilke fordele har vi ved samarbejdet med en professionel leverandør

  • I hvilke situationer anvendes den koniske platform frem for cylinderen?

  • Hvornår skal der præpareres med V-boret?

  • I hvilke situationer bruges X-boret?

  • Hvad er den optimale torque under indførelsen af implantatet?

  • Hvad er den korrekte sikkerhedsafstand til vitale strukturer?

  • Hvornår og hvordan tager jeg beslutning om at bruge en profilplatform?

  • Hvordan optimerer man behandlingen i den æstetiske zone.

 

Den korrekte teknik og valg af implantatplatform, længde og abutment vil blive gennemgået, samt monitorering af helingsfaser med ISQ. 

Forudsætningen for en perfekt implantatindsættelse er også en rigtig vurdering af behovet for en indledende knogleopbygning – åbent eller lukket sinusløft, alveolebevarende og/eller et frit knogletransplantat.  Vi har anvendt en ensartet, ’safety’ operationsprotokol på 101 patienter April. 2014 – September 2015, i alt 143 implanteringer. Erfaringer og konklusioner ved brug af denne operationsprotokol og Astra Tech EV til disse patienter vil blive gennemgået.

 

Se PDF her

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS