Dentalkurser.dk

Kæbekirurgisk Kickstarter

Afholdes af Dentsply Sirona Implants

Niveau: Videregående Point: 5

 

Dentsply Sirona Implants er glade for at kunne tilbyde dette spændende kursus i samarbejde med Jesper Jared Secher. Kurset har til formål at hjælpe deltageren i gang - eller videre med kæbekirurgien via teoretisk og praktisk træning i de hyppigst forekommende kirurgiske opgaver.

Kæbekirurgi er en væsentlig- og ofte udfordrende del af tandlægens arbejdsområde. Kæbekirurgiske indgreb udgøres primært af amotio, retrograde rodbehandlinger og implantatindsættelse. Da disse opgaver ikke altid optræder så hyppigt, er teknisk krævende, samt medfører en risiko for alvorlige komplikationer, kan det være vanskeligt at få en struktureret start på kirurgien.

Dette kursus har til formål at hjælpe deltageren i gang - eller videre med kæbekirurgien via teoretisk og praktisk træning i de hyppigst forekommende kirurgiske opgaver.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til tandlæger med interesse for dentoalveolær kæbekirurgi.

Kursusindhold:

Kurset, der varer en hel dag, omfatter både teori og hands-on øvelser. Af hensyn til kursistens mulighed for selvstændigt arbejde og personlig vejledning optages et begrænset antal deltagere pr. kursus.

Der gennemgås kirurgiske adgange, kirurgiske procedurer og suturering for hhv. amotio, retrograd rodbehandling og implantatbehandling.

Da kurset spænder vidt, fokuseres på grundprincipper. Dog uddybes essentielle detaljer indenfor den enkelte type behandling, herunder forebyggelse og håndtering af de mest almindelige komplikationer.

Praktiske øvelser på kurset omfatter:

Lapdesign amotio
Suturering amotioLapdesign retrograd
Kirurgisk procedure retrograd (resektion+fyldning)
Suturering retrograd
Lapdesign implantat
Kirurgisk procedure implantatindsættelse
Suturering implantat


Vel mødt!

 

Se PDF her

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS