Dentalkurser.dk

Grundkursus i implantatbehandling - KLINIKASSISTENTER

Afholdes af Straumann

Niveau: Basis Point: 15

MÅLSÆTNING

En forudsætning for at kunne tilbyde patienter en god og sikker implantatbehandling er, at alle i behandlerteamet har en grundlæggende viden. Fokus vil primært være på hygiejne og sterilitet, men også diagnostik og behandling af komplikationer belyses. Efter kurset vil man kunne rådgive og forberede patienter forud for implantatbehandling. Håndhygiejne og steril opdækning bliver gennemgået ligesom man vil kunne assistere ved implantatoperationer samt håndtere opfølgningen. Undervejs vil Straumann personalet informere om aktuelle nyheder, relevante produkter og Straumann Smart så deltagerne efterfølgende kan anvende det unikke værktøj.

Første dag vil der være fokus på implantaterne med Søren Aksel Christian Krarup. Her vil Straumann personalet også introducere kassetten og der vil være mulighed for selv at isætte implantat på model.

Anden dag omhandler den tilhørende protetik med Lars Rossel og Claes Bülow. Lars fortæller også om ITI og hvad de står for.

MÅLGRUPPE

Klinikassistenter med lille eller ingen erfaring med implantologi. 

KURSUSPLAN

En kursusdag med et særligt program for klinikassistenter. En del af undervisningen vil foregå sammen med tandlægerne på kirurgisk klinik. Der er mulighed for at deltage i kurset dag to på dentallaboratoriet sammen med tandlægerne uden beregning. 

KURSUSGIVERE

Søren Aksel Christian Krarup, Kæbekirurg
Vibeke Lentz Andersen, Operationssygeplejerske
Lars Rossel, Tandlæge og ITI Fellow
Claes Bülow, Tandtekniker

 

Bemærk dag 2 er på anden adresse: CCdent Dentallaboratorium, Finsensvej 80A,
8000 Frederiksberg

 

Se PDF her

 

 

 

 

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS