Dentalkurser.dk

Tag med Nordenta til Færøerne i maj 2019

Afholdes af Nordenta

Niveau: Videregående Point: 10

Tag med Nordenta til Færøerne i maj 2019

Oplev storslået natur, suveræn gæstfrihed og høj faglighed, når Nordenta endnu engang inviterer på rejsekursus til Færøerne.

 


Kursus

På turen byder vi bl. a på kurset ”Det slidte og syreskadede tandsæt – hele vejen rundt” med vores populære kursusgiver, tandlæge Jacob Slavensky. Jacob har – helt specielt til dette rejsekursus – udvidet sit 4-timers kursus til et heldagskursus, hvor han bl.a. også kommer omkring hensigtsmæssig præparationsteknik og detaljeret information om bonding. Derudover gennemgår Jacob forskellige cases med såvel enkle som mere komplicerede behandlinger. Kurset er spækket med kliniske tips og tricks.
Der vil også deltage færøske tandlæger på kurset, og der er tilrettelagt en særlig kursussektion for klinikassistenterne bl.a. om blegning.

Kurserne er arrangeret i samarbejde med Ultradent og Vivadent, og begge firmaer vil være til stede med stande og faglig information i løbet af kursusdagen.

Oplev Færøerne

På dette rejsekursus er der også rig mulighed for at opleve Færøerne – bl.a. byvandring i Torshavn, besøg på en færøsk tandklinik samt udflugter i den storslåede færøske natur. Desuden afholder vi en færøsk festaften for alle med middag, fællessang, færøsk dans og masser af muligheder for at hygge og netværke.
Et detaljeret kursus- og udflugtsprogram fremsendes til interesserede i løbet af december 2018, og bindende tilmelding vil være medio januar 2019.

 

Jacob Slavensky

Jacob Slavensky er klinikejer og tandlæge på Sorø Tandklinik og besigtigende tandlæge for Region Sjælland.
Han har løbende efteruddannet sig bl.a. hos Spear Institute i Arizona. Derudover har han været en populær kursusgiver siden 2004.


Se det fulde program

 

 

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS