Dentalkurser.dk

Snorkeskinnekursus

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Basis Point: 2

Mere end en tredjedel af den danske befolkning snorker sig igennem natten. Søvnløshed, tab af koncentration og hovedpine er nogle af de konsekvenser, der kan opstå, hvis søvn er forstyrret af snorken og obstruktiv søvnapnø.  
Snorkeskinner kan eliminere, eller i hvert fald formindske snorken og let til middelsvær søvnapnø. 

Om kurset

 

Elysee Dental tilbyder en bred vifte af snorkeskinner her i blandt Respire snorkeskinner fra Whole You™. Respire sortimentet består af seks forskellige snorkeskinner. Hver snorkeskinne har sin unikke funktion, der gør det muligt at finde en passende løsning til alle typer patienter.  

På dette kursus belyser vi indikationsområder, samt fordele og ulemper ved de forskellige typer af snorkeskinner Elysee Dental tilbyder. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer snorkeproblemer hos patienter. Slutteligt kommer vi med tips og tricks til aftrykstagning og bidregistrering i protruderet leje. Vi introducerer i denne forbindelse det innovative Airway Metrics bidregistreringsværktøj, som udmærker sig ved også at identificere den optimale vertikale dimension i bidhøjden. Derudover kan man med Airway Metrics også tydeliggøre snorkeskinnens virkning, hvilket giver patienten mulighed for at opleve snorkeskinnens forventelige effekt og give informeret samtykke til behandlingen. 

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Aarhus C
Pris: 1.795 DKK
25. november 2020 kl. 17.30-20.00
Brøndbyvester
Pris: 1.795 DKK
26. november 2020 kl. 17.30-20.00
Copyright Dentalkurser.dk - - CMS