Dentalkurser.dk

Snorkeskinnekursus

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Basis Point: 2

Kom med på hands on kursus når tandtekniker Patrick Oosterwijk introducerer Elysee Dentals nye Forma® Injektion Teknik (F.I.T.) til minimal invasiv behandling af det slidte og eroderede tandsæt.

Om kurset

Mere end en tredjedel af den danske befolkning snorker sig igennem natten. Søvnløshed, tab af koncentration og hovedpine er nogle af de konsekvenser, der kan opstå, hvis søvn er forstyrret af snorken og obstruktiv søvnapnø.  Snorkeskinner kan formindske eller helt eliminere snorken og let til middelsvær søvnapnø. Elysee Dental tilbyder en bred vifte af snorkeskinner her i blandt Respire snorkeskinner fra Whole You™. Respire sortimentet
består af seks forskellige snorkeskinner. Hver snorkeskinne har sin unikke funktion, der gør det muligt at finde en passende løsning til alle typer patienter.

På dette kursus belyser vi indikationsområder samt fordele og ulemper ved de forskellige typer af snorkeskinner, som Elysee Dental tilbyder. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer snorkeproblemer hos patienter. Slutteligt kommer vi med tips og tricks til aftrykstagning og bidregistrering i protruderet leje. Vi præsenterer i denne forbindelse det innovative Airway Metrics bidregistreringsværktøj, som udmærker sig ved også at identificere den optimale vertikale dimension i bidhøjden. Derudover kan man med Airway Metrics også tydeliggøre snorkeskinnens virkning, hvilket giver patienten mulighed for at opleve snorkeskinnens forventelige effekt og give informeret samtykke til behandlingen. 

Pris

Kr. 1.795,- Prisen inkluderer let kursusforplejning. Tilmeld tre eller flere deltagere fra samme klinik, og få 10% rabat på gebyret for deltager nummer tre og op.

Sprog

Kurset foregår på engelsk

Kursustimer

2 timer

 
Underviser

Patrick Oosterwijk

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

København
Pris: 1.795 DKK
9. juni 2021 kl. 17.30-20.00
Copyright Dentalkurser.dk - - CMS