Dentalkurser.dk

Fra infektionskontrol til inflammationskontrol

Afholdes af Nobel Biocare

Niveau: Basis Point: 3

Parodontitis og periimplantitis er hyppige inflammationssygdomme, som i vid udstrækning er blevet behandlet med infektionskontrol. Med den nye internationale klassifikation vil behandlingen af ba°de parodontitis og periimplantitis sigte mod inflammationskontrol og i tiltagende grad inkludere parodontal-kirurgi. Det stiller nye krav til samarbejdet mellem tandlæger og tandplejere.

Kurset vil klæde deltagerne på til at anvende den nye klassifikation og at identificere patienter med behov for parodontalkirurgi. Deltagerne vil desuden blive klogere pa°, hvorna°r parodontalkirurgi er indiceret samt hvordan den maksimale effekt af parodontalkirurgi opnås gennem samarbejde mellem tandlægen og tandplejeren.
Kurset er rigt pa° klinisk billedmateriale.

Kursusindhold
- den nyeste forståelse af inflammation og betydningen heraf for behandlingen af parodontitis og periimplantitis
- hvad er rettidig omhu når det gælder inflammation?
- hvordan opretholder vi sunde forhold omkring tænder og implantater?
- hvornår og hvordan kræver inflammation omkring implantater parodontalkirurgi?
- hvad er effekten af parodontalkirurgi?

Målgruppe
Tandplejere og tandlæger, som både ønsker at behandle i overensstemmelse med de nationale kliniske retningslinjer og den nye internationale klassifikation af inflammation omkring tænder og implantater.

 

Speakers

Christian Damgaard

Christian Damgaard, lektor, tandlæge, ph.d. Forsker og underviser til dagligt på Københavns Universitet i parodontologi og relaterede områder. Derudover er Christian henvisningstandlæge hos Specialtandlægerne i Bredgade, hvor han modtager patienter til behandling af marginal parodontitis, periimplantitis og ved mukogingivale problemer. Gennemførte 2017 et internationalt anerkendt Master Clinician Program i implantologi under gIDE Dental Institute. Christian er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Parodontologi, med i editorial board på fagtidsskriftet Acta Odontologica Scandinavia og er reviewer for en række internationale fagtidsskrifter. Slutteligt er Christian forfatter til flere artikler i interna tionale fagtidsskrifter.

View more

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS