Dentalkurser.dk

Faglig studierejse til Kroatien

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Videregående Point: 10

Sæt kryds i kalenderen! Den 29. april til den 3. maj 2020 har du mulighed for at komme med på en spændende og faglig studierejse til Kroatien. 

 

Om kurset

Det er os en fornøjelse at kunne annoncere at vi arrangerer en spændende studierejse til det fantastiske Kroatien i foråret 2020. Turen kommer til at være præget af et ambitøst fagligt program, som matcher de skønne omgivelser og de mange interessante muligheder for en både kulturel og aktiv rejse. 

 

Kurserne

Tandtekniker og director of scientific relations Patrick Oosterwijk fra Elysee Dental behandler tandfaglige emner som bl.a. cementering, keramiske materialer, behandling af snorken med snorkeskinner og behandlinger med aftagelig protetik. Derudover gennemgås det digitale workflow med afsæt i Medit i500 intraoral scanner, hvor Elysee Dental sammen med tandlæge Carsten Lauritzen giver tips og tricks til digital aftrykstagning. Sammen med tidligere verdensmester i moderne femkamp, Pernille Svarre, sætter vi fokus på selvmotivation og kropsterapi. Kursusdagene kommer til at være kendetegnede af både en teoretisk og praktisk tilgang, samtidig vil der også være plads til diskussion og erfaringsudveksling.

Opholdet

Vi skal bo på et lille charmerende firestjernet hotel i den smukt beliggende by Gradac i Kroatien. Her er der rig mulighed for at nyde det betagende landskab f.eks. på vandre- og cykelture eller langs vandet på paddleboard. Vi slutter rejsen af i den charmerende middelalderby Drubrovnik, som er at finde på UNESCOs world heritage list. Byen har desuden dannet rammer for “Kings Landing” i tv-serien Game Of Thrones.

Pris

Enkeltværelse: Kr. 16.995,00
Early Bird pris: Kr. 15.995,00
(ved tilmelding inden 15. oktober 2019)

Dobbeltværelse: Kr. 15.995,00
Early Bird pris: Kr. 14.995,00
(ved tilmelding inden 15. oktober 2019)

Sted
Kroatien
 
Læs mere her

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS