Dentalkurser.dk

Medentika med tips & tricks

Afholdes af Straumann

Niveau: Videregående Point: 5

MÅLSÆTNING

Vi har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til Medentika i vores portefølje af implantatrelaterede produkter. Medentika tilbyder en bred vifte af protetiske og kirurgiske løsninger, som giver dig som kliniker mulighed for, at arbejde endnu mere rentabelt indenfor implantologien. Feedbacken fra vores kunder er yderst positiv og kombineret med vores velkendte lokale support kan dette måske være en ny dør der åbner sig for dig…


Kurset giver deltageren mulighed for at vurdere hvad Medentika produkterne tilbyder og inspirerer til hvordan man kan arbejde effektivt med dette systemet.


MÅLGRUPPE
Tandlæger med nogen erfaring og som allerede er i gang med implantatbehandlinger 


KURSUSPLAN
Vi tilbyder dig med glæde en spændende og informativ eftermiddag med billedmateriale fra en kirurgs og protetikers hverdag.

KURSUSINDHOLD
• Kirurgiske overvejelser når du arbejder med implantater fra Medentika
• Indikationer/kliniske muligheder indenfor Medentika porteføljen
• Nærliggende fordele ved Medentika implantatlinjer
• Protetiske tips & tricks

 

KURSUSGIVER
Sebastian Tschechne,

Dr. med. ent. / M.Sc, tandlæge Sebastian Tschechne har dagligt virke på klinikken Godt Smil Frederiksberg. Sebastian Tschechne er færdiguddannet tandlæge fra „Philipps Universität“ Marburg i 2005 (Tyskland). Han har undervist på Universitet i protetisk afdeling i 3,5 år og fik speciale i protetik i 2008 (DGZPW) Sebastian har været i Danmark siden 11/2008 og
har været klinikejer af Godt Smil Frederiksberg siden juni 2010. M.Sc. i Implantologi i 2016 (Frankfurt am Main).
Sebastian arbejder med implantologi på flere Godt Smil klinikker og har arbejdet i 14 år med implantater og implantatprotetik.

 

Se PDF her

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS