Dentalkurser.dk

3D-endodonti hos FKG - Schweiz

Afholdes af Nordenta

Niveau: Avanceret Point: 10

Tag på endokursus hos FKG i Schweiz, og få indsigt i den nyeste viden om endodonti.


Målgruppe

Tandlæger

Indhold
Nye materialer og teknikker gør det muligt at foretage en mere skånsom og morfologisk korrekt udrensning af rodkanaler. På dette kursus vil tandlæge Isabelle Portenier gå i dybden med, hvordan du bedst udnytter de nye teknikker og materialer i dit daglige arbejde.

De fysiske rammer er i top, da vi besøger den schweiziske familievirksomhed FKG, der gennem flere årtier har specialiseret sig i udviklingen af innovative produkter til endodontisk behandling. Her får vi lov at se produktionen og opleve, hvordan omhu og præcision er gennemgående temaer i arbejdskulturen hos FKG.

Glæd dig bl. a. til at arbejde hands-on med de unikke XP-instrumenter under mikroskop i FKG’s træningscenter, der er udstyret som ”state-of-theart” endodontisk specialklinik.

Efter kurset har du helt styr på:

  • Præparation af glidepath i snævre og krumme kanaler
  • Udrensning af kanalerne 3-dimensionelt med minimal invasiv teknik
  • Aktivering af rodskyllevæsken for opnåelse af den mest effektive skylning
  • Rodfyldning med biokeramisk sealer

Inden den praktiske hands-on del af kurset vil der være en teoretisk del med masser af kliniske tips og tricks, som du kan gå direkte hjem og bruge på klinikken.

 

Kursusgiver:

Isabelle Portenier

Isabelle Portenier er specialist i endodonti. Hun har en diplomuddannelse i dentalmedicin og en PhD i endodonti. Hendes CV byder på 15 års klinikerfaring og 10 år som underviser og forsker. I dag har hun sin egen private praksis med speciale i endodonti i Schweiz samt en  forskerposition ved Geneve Universitet.

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS