Dentalkurser.dk

Enkelttandsimplantatbehandlinger

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Videregående Point: 3

Få et opdateret indblik i aktuelle abutment- og kronetyper, så vel som materialer, samt et praktisk grundlag for at opnå et æstetisk og holdbart resultat! Når man laver enkelttandsimplantatbehandlinger er der mange overvejelser, man bør gøre sig, inden man bestiller en implantatkrone hos laboratoriet. Skal der vælges et standard-abutment, en ti-base eller er et CAD / CAM-abutment en bedre løsning? I forhold til diverse indikationer, hvilket type materiale bør abutmentet laves af? Hvilken type krone skal man vælge, og er en skruet løsning eller en cementeret løsning at foretrække? 

Om kurset

Som behandler er man ansvarlig for, at patienten får den bedste løsning i en given klinisk situation, og man skal derfor have de mange forskellige løsningsmuligheder for øje . Når alt kommer til alt, har en forkert beslutning ofte en stor indflydelse på slutresultatet - undertiden med store konsekvenser. Ikke kun æstetiske fejl, men også knogletab og skade, eller tab af implantatet kan være resultatet af en forkert abutmenttype og materialevalg. Derfor skal både den udførende og den henvisende tandlæge være godt informeret om de forskellige muligheder. 

På dette kursus kaster tandlæge Bent Rønn og tandtekniker Patrick Oosterwijk lys over det store udvalg af tilgængelige implantattyper, optimalt valg af implantat materiale og form ud fra de forskellige indikationer hos patienten. Du vil blive introduceret til guidet kirurgi til sikker implantatplacering - alt sammen eksemplificeret med en række kliniske cases. 

Dette kompakte aftenkursus henvender sig til tandlægen, der ønsker at fordybe sig yderligere i implantatbehandlinger, så vel som tandlægen, som henviser implantatpatienter til implantatologer.

 

Undervisere: Tandlæge Bent Rønn og tekniker Patrick Oosterwijk

 

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS