Dentalkurser.dk

Behandling af slidte/eroderede tænder

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Videregående Point: 3,5

Teori og casebaseret kursus med tandlæge Jan Frydensberg Thomsen 

Af den ene eller den anden grund ser vi idag flere og flere patienter med slidte tænder på vores klinikker. Derfor vil mange sandsynligvis genkende situationer, hvor følgende spørgsmål trænger sig på: 
Hvorfor er tænderne slidte?  Hvordan vælger jeg den rette behandling – rettidigt? Hvilke materialer skal jeg vælge? Hvordan griber jeg det an – hvordan vælger jeg den rigtige metodik? Dette kursus, som henvender sig til hele tandklinikken, er bygget op omkring den kliniske indgangsvinkel.

Om kurset

Gennem cases, krydret med teori, gennemgår vi behandlingen af forskellige former for slidte tandsæt. Lige fra den slidte front på en patient med spiseforstyrrelser til den store bidhævningsbehandling, hvor patienten har mistet bidhøjde. Det korrekte materialevalg vil også blive gennemgået, med hensyn til styrke, æstetik og økonomi!

På dette kursus besvarer Jan spørgsmålene:

  • Hvordan diagnosticerer jeg tandslid?
  • Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig for at vælge den rigtige behandling?
  • Hvilke materialer skal jeg vælge?
  • Hvordan laver jeg en behandlingsplan, jeg kan præsentere for patienten?
  • Hvad er den rigtige metodik at anvende ved disse store behand-
  • linger?
  • Hvilke registreringer er nødvendige?
  • Hvordan håndterer jeg provisorierne?
  • Hvordan cementerer jeg?

Om foredragsholderen

Tandlæge Jan Frydensberg ­Thomsen er færdiguddannet fra ­Københavns Tandlægehøjskole i 1986. Jan er ­medindehaver af ­Colosseumklinikken på Kgs. Nytorv i København.  Jans kliniske arbejde består primært i orale rekonstruktioner og æstetiske behandlinger, både med komposit og porcelæn. Han arbejder desuden på Futurumklinikken på Malmö Universitet som Manager of Digital Solutions og er vicepresident i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry. Jan holder kurser nationalt og internationalt i oral rehabilitering, digital teknik og æstetisk behandling. Sammen med Prof. Per Vult von Steyern, står han desuden for moduluddannelsen i fast protetik i Danmark,  som udbydes af Tandlægeforeningen.  

Kursusgebyr 

Kr. 2.495,- Prisen inkluderer let kursusforplejning

Tag dine kollegaer med og få rabat: Tilmelder man tre eller flere deltagere fra samme klinik, får deltager nummer tre og op efter 10% rabat på kursusgebyret.

Kursustimer

3,5 timer

 

Underviser

Tandlæge Jan Frydensberg Thomsen

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS