Dentalkurser.dk

Implantatbehandlinger og protetik

Afholdes af Elysee Dental ApS

Niveau: Videregående Point: 4

Et teori- og casebaseret aftenkursus med Jan Thomsen & Peter Lindkvist

Om kurset

Et teori- og casebaseret aftenkursus med Jan Thomsen & Peter Lindkvist

Implantologien giver mange muligheder for at erstatte manglende tænder. På dette kursus vil tandlægerne Peter Lindkvist og Jan Frydensberg Thomsen vise en masse cases fra deres daglige samarbejde på klinikken. Alt fra et simpelt enkelttandsimplantat med forundersøgelse, behandlingsplanlægning, kirurgi og videre til protetikken, samt eksempler på mere komplicerede cases, hvor der er udfordringer mht. blødtvæv og knogle, vil blive gennemgået. Cases med implantatbårne broer eller mange enkelttandsimplantater, hvor en ny okklusion skal genskabes, illustreres med cases. De vil ligeledes komme ind på både analog og digital teknik – skal man tage aftryk eller scanne? Kurset er tænkt som en gennemgang af de muligheder, der findes – både kirurgisk og protetisk, som kan give kursusdeltageren en masse information og inspiration at tage med hjem på klinikken!

Kursusemner
- Implantatforundersøgelse
- Behandlingsplanlægning – hvilke radiologiske forundersøgelser er nødvendige?
- Opbygning af knogle og blødtvæv
- Digital (guided) eller analog implantatbehandling
- Implantatbehandlingens kirurgiske faser
- Analog aftryk eller digital scanning til implantatprotetik?
- Abutments – hvilke muligheder findes?
- Cementeret eller skruet løsning?
- Provisorier på implantater
- Masser af eksempler på forskellige færdige løsninger

 

Pris
Kr. 4.595,- Prisen inkluderer let kursusforplejning. Tilmeld tre eller flere deltagere fra samme klinik, og få 10% rabat på gebyret for deltager nummer tre og op.

Kursustimer
4 timer

Om foredragsholderne
Tandlæge Jan Frydensberg Thomsen er færdiguddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1986, og er medindehaver af Colosseumklinikken på Kgs. Nytorv i København. Jans kliniske arbejde består primært i orale rekonstruktioner og æstetiske behandlinger, både med komposit og porcelæn. Han arbejder desuden på Futurumklinikken på Malmö Universitet som Manager of Digital Solutions og er vicepresident i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry.

Tandlæge Peter Lindkvist er uddannet fra Købehavns Tandlægeskole i 1984. Peter har haft klinik i København siden 1987. I 2003 var han med til at danne Colosseumklinikken på Kgs. Nytorv og har siden været partner på klinikken. Peter arbejder primært med protetik og kirurgi, med fokus på mikrokirurgi og implantologi samt protetik. Peter har fulgt postgraduat uddannelse i æstetisk blødtvævsbehandling (mikrokirurgi), implantologi og kirurgi, og har publiseret enkelte artikler. Peter har holdt / holder kurser nationalt og internationalt i æstetisk parodontal kirurgi og mikrokirurgi, implantologi og protetik.

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS