Dentalkurser.dk

Regenerativ parodontalkirurgi med Emdogain® og Emdogain FL®

Afholdes af Straumann Group

Niveau: Avanceret Point: 2

MÅLSÆTNING

Er regeneration for alle og hvordan udføres regenerativ parodontalbehandling i praksis?

Parodontalbehandling gennemgår i disse år et paradigmeskifte væk fra et ensidigt fokus på infektionskontrol til fordel for fokus på inflammationskontrol og regenerativ parodontalkirurgi.

Kurset gennemgår gældende parodontalkirurgiske metoder, og gør deltagerne i stand til at identificere patienter, hvor regenerativ parodontalkirurgi er indiceret, så deltagerne bliver klar til at tilbyde succesfuld regenerativ parodontalkirurgisk behandling til deres patienter.

Ydermere giver kurset en indførelse i de nye muligheder for konventionel parodontalbehandling i kombination med Emdogain Flapless®.

MÅLGRUPPE

Kurset henvender sig til tandlæger, som vil vide mere om regenerativ parodontalkirurgi og mulighederne med Emdogain og Emdogain Flapless®.

KURSUSPLAN

En aften med teoretisk gennemgang rigt på klinisk billedmateriale.

KURSUSINDHOLD

Straumann og Philips vil gerne invitere jer til en spændende aften for tandlæger og tandplejere, hvor vi skal koncentrere os om de aktuelle emner:
• Regenerativ parodontalkirurgi med Emdogain® samt konventionel parodontalbehandling med Emdogain Flapless®.


Lektor, ph.d., tandlæge Christian Damgaard vil gøre os klogere på følgende emner:
• Regenerativ parodontalkirurgi i praksis - når hygiejnefasen er ovre
• Emdogain Flapless® - et nyt supplement til parodontalbehandling.

Helle May Nielsen fra Straumann og Helle Tornslev fra Philips vil kort præsentere aktuelle nyheder indenfor emnet. Til alle deltagere udleveres der en gratis Philips Sonicare eltandbørste til en værdi af 1.200,- DKK.

KURSUSGIVER

Christian Damgaard, ph.d., tandlæge.

Christian forsker og underviser til dagligt på Københavns Universitet som adjunkt i parodontologi. Derudover er han henvisningstandlæge hos Specialtandlægerne i Bredgade, hvor han modtager henvisninger til behandling af marginal parodontitis, periimplantitis og ved mukogingivale problemer. Han er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Parodontologi, med i editorial board på fagtidsskriftet Acta Odontologica Scandinavia og er reviewer for en række internationale fagtidsskrifter. Slutteligt er han forfatter til flere artikler i internationale fagtidsskrifter.

 

Se PDF her

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS