Dentalkurser.dk

Faglig dag for nyuddannede - 1

Afholdes af Tandlægeforeningen

Niveau: Basis Point: 6

– Lær at lave verdens bedste plastfyldninger!

Prisen er kr. 1.500,- for tandlæger, medlem, årgang 2015, 2016 og 2017, for andre medlemmer er prisen kr. 2.500,- .

Tandlægeforeningen tilbyder en kursusdag specielt tilrettelagt for nyuddannede tandlæger. Vi har gennem længere tid udbudt kurset ”Ny i praksis”, der informerer nye tandlæger om de regler, de nu skal ud og arbejde under. Det har dog vist sig, at der også er behov for noget, der kan klæde nyuddannede tandlæger på rent fagligt. Derfor tilbyder vi denne faglige kursusdag for dig som medlem.

Verdens bedste fortands plastfyldninger – men ikke på rekord tid
Optimale plastfyldninger kræver tid og øvelse, men lidt gode fif og systematisk teknik er ikke at fornægte. En af landets førende kursusgivere i brugen af plastmaterialer, Jan F. Thomsen, giver dig en demonstration af alt det, som du ikke lærte på skolen – og som du bare savner. Alle faser i fremstillingen af den optimale fortands plast vil blive gennemgået, ligesom du vil få viden om bonding, matricer og valg af korrekte plastfyldningsmaterialer. Et ”must” for alle nyuddannede tandlæger.

Kurset vil veksle mellem foredrag og diskussion – med aktiv deltagelse fra deltagernes side.

Målgruppen er alle nyuddannede tandlæger, privat- såvel som offentligt ansatte, der er medlem af Tandlægeforeningen. Årgang 2015, 2016 og 2017 vil have fortrinsret.

Kursusgiver er Jan Frydensberg Thomsen

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS