Dentalkurser.dk

Hands-on - Everstick i dagligdagen - opdateret

Afholdes af Plandent

Niveau: Basis Point: 5

Everstick er en sjov måde at hjælpe sine patienter med hverdagens små problemer. Det er både en hurtig og holdbar restaureringsteknik, der kan afhjælpe problemer som manglende og løse tænder. Det kan desuden bruges som rodstiftmateriale.

Fleksibiliteten i Everstick gør det nemt at forme og individualisere, så man opnår den perfekte pasform.

Kurset henvender sig til alle tandlæger, som ønsker at komme i gang med fiberforstærkede restaureringer i for- og kindtandsområdet.

Formålet med kurset er at give dig redskaberne til at håndtere fibermateriale, intra-og extraoralt, samt udvide dit kendskab til bonding til fiber og komposit.

Dit udbytte af kurset er, at du vil være i stand til at planlægge og udføre behandlinger så som splintninger af løse PA tænder, fortandsbroer og fiberstifter med fiber.

Kurset byder på en række hands-on-opgaver, som alle gennemgåes via live video. Der vil være rig mulighed for gennemgang af egne cases.

Kursusprisen omfatter kursus og forplejning inkl. snack, frugt og drikkevarer.

Kursusgiver: Tandlæge Mathias Diernæs

Mathias Diernæs har primært arbejdet med æstetisk tandpleje. Særligt har han arbejdet med kosmetisk implantologi, minimal invasiv præparationsteknik, "Microscope Endodontics" og fiberforstærkede kompositløsninger. Mathias har gennemført postgraduatuddannelse på Pankey Institute i USA og sidder i dag som "Opinion Leader" i bl.a. GC/StickTech og IvoclarVivadent i Europa.

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS