Dentalkurser.dk

Heldags-/halvandendags eller lørdagskursus: Bid, Funktion og Protetik

Afholdes af Plandent

Niveau: Videregående Point: 12

Har du oplevet at få en bideskinne tilbage, som trods omhyggelig registrering er ved at tage livet af dig og dine tidsaftaler, når den skal tilpasses?

Kurset henvender sig til de tandlæger, som ønsker svar på ovenstående spørgsmål, og som ofte støder på de mange komplikationer, der er forbundet til "BID", "FUNKTION" og "PROTETIK".

Formålet med kurset er at give dig teoretiske og praktiske redskaber til at planlægge og gennemføre større og mindre protetiske rekonstruktioner med et forudsigeligt resultat. Nemlig at kunne klassificere patientens bidfunktionelle status.

Dit udbytte af kurset er, at du får praktisk erfaring med forskellige registreringsmetoder og teknikker samt planlægning af rekonstruktive behandlinger.

Kurset byder på en gennemgang af den basale teori omkring kæbeled, muskler og okklusion, praktiske øvelser vedrørende teknikker og registrering af patienters bid samt en checkliste til brug ved forundersøgelser og almindelige eftersyn.

Desuden modtager du forskellige værktøjer, der letter en til tider udfordrende kommunikation med vores patienter.

 

Bidregistrering og indstøbning – den korrekte metode

Kun lørdag, max. 16 deltagere:

Nu har du mulighed for selv at udføre registreringerne, indstøbningen og deres overførsel til laboratoriet gennem hands-on øvelser.

Lørdagen byder bl.a. på ansigtsbueregistrering, overførsel af anterior guidance og brug af incisalbord.

OBS! Tilmelding til lørdagskurset foregår efter "først til mølle"- princippet og forudsætter IKKE deltagelse på kurset om fredagen!

 

Kurserne:

Deltagelse fredag OG lørdag: 7.995,- pr. person
StjernePLUSkunder: 7.195,50 pr. person

Deltagelse kun fredag: 3.895,- pr. person
StjernePLUSkunder: 3.505,50 pr. person

Deltagelse KUN lørdag: 3.895,- pr. person
StjernePLUSkundepris: 3.505,50 pr. person
Max. 16 deltagere

Kursusprisen omfatter kursus og forplejning inkl. morgenmad og frokost begge dage.

 

Kursusgivere: Tandlæge Lars Bo Petersen og tandlæge Jan Thomsen

Lars Bo Petersen er tilknyttet Colosseumklinikken i København, hvor han yder alle former for tandbehandling med fokus på computerstyret implantatbehandling, computerstyret tandretning og cad/cam fræsede porcelænskroner.

Jan Thomsen er uddannet fra Tandlægeskolen i København i 1986. Er tilknyttet Colosseumklinikken i indre København, hvor han hovedsageligt beskæftiger sig med tandbehandling med fokus på æstetik med keramik og komposit samt med okklusale rekonstruktioner. Underviser nationalt og internationalt i krone-, bro-, rod- samt plastbehandlinger, teoretisk såvel som hands-on.

Jan er en af de første, som kastede sig over mulighederne med fiberforstærkede løsninger.

Jan har været til og deltager i mange internationale forelæsninger og symposier. Han har fulgt postgraduating uddannelse på Dawson Center for avanceret tandpleje og ved Seattle Institute of Advanced Dental Education, begge i USA.

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS