Dentalkurser.dk

Røntgendiagnostik på 2D- og 3D-billeder

Afholdes af Plandent

Niveau: Videregående Point: 3

Kurset henvender sig til tandlæger og tandplejere, der er ansvarlige for den daglige røntgendiagnostik. Klinikassistenter er også velkomne, hvis de hjælper til med diagnosticeringen i dagligdagen.

Hvad er det hvide, hvad er det sorte, og hvad er det grå?

– Vi kommer ind på det hele!

Formålet med kurset er at blive præsenteret for en række almindelige og ualmindelige forandringer og sygdomme, som kan blive en øjenåbner for, hvordan røntgenbilleder bør tolkes.

Dit udbytte af kurset er, at du forbedrer dine evner til at diagnosticere forandringer og sygdomme på forskellige typer af røntgenbilleder og bliver fortrolig med differentialdiagnoser til forskellige lidelser.

Kurset byder på præsentation af forskellige typer af røntgenbilleder samt kortfattet teori vedrørende varierende sygdomsforandringer.

Kursusprisen omfatter kursus og forplejning inkl. snack og frugt inden kursusstart.

Kursusgiver: Hanne Hintze, tandlæge, ph.d., dr.odont.
Hanne har i mange år været ansat som universitetslektor i oral radiologi og er på nuværende tidspunkt ansat på Københavns Tandlægeskole. Derudover arbejder hun som klinisk oral radiolog i en specialtandlægepraksis i Aarhus, hvor hun forestår radiologisk udredning af patienter tilknyttet både offentlig og privat tandpleje i store dele af Danmark. Hanne er en erfaren foredragsholder, hvis varemærke er at formidle svært stof på en let tilgængelig facon og altid relatere stoffet til den praktiske virkelighed, som Hanne kender så godt, fordi hun til dagligt selv "står med fingrene i suppen".

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS