Dentalkurser.dk

Kom til Plandent MARKEDSDAGE 2016

Afholdes af Plandent

Niveau: Basis

Plandent MARKEDSDAGE 2016 er vores helt nye arrangement, hvor vi hygger om klinikken hele dagen, og hvor I kan gøre et rigtigt godt kup!

Dagen byder på flere inspirerende foredrag, en god og hyggelig middag og sjov underholdning, hvor I får trænet jeres lattermuskler. 

Gå rundt på markedspladsen mellem madboder og leverandørstande og nyd godt af auktioner, timetilbud, konkurrencer og priser, der helt sikkert er værd at komme efter.

Derudover sætter vi fokus på temaet ’fremtidens klinik’. Vi indbyder til en dag med et blik ind i fremtiden, og I får bl.a. svar på, hvad patienterne forventer af jeres tandlægeklinik.

Du kan bl.a. opleve:
Christian Fuhlendorff, årets komiker 2015 og aktuel med sit show ”Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk?” OG Mikkel Rask, vinder af DM i stand-up 2015.

Alt dette og meget mere får du kun, når du besøger Plandent MARKEDSDAGE 2016.

Den faglige markedsdag, med mere end 45 dentale udstillere, giver jer mulighed for at opleve de nyeste produkter fra vores leverandører, få knaldgode tilbud og stille alle de spørgsmål, I måtte have.

Invitation og detaljeret program følger.

Vi glæder os til at se jer!

 

Eventen afholdes på følgende steder

Aarhus:

Centralværkstedet:

Plandent Markedsdage 2016 i Aarhus afholdes i Centralværkstedet, som er DSBs tidligere værkstedsbygninger opført i 1862. I dag står bygningen fuldstændig nyrenoveret og er på én gang rustik, unik, lys og venlig.

Den rå stemning fra de gamle værkstedsbygninger er bibeholdt, så rummet adskiller sig fra andre store konferencecentre. Lokalet har store vinduespartier og dermed masser af lys, hvilket danner en smuk ramme for udstillingen.

Centralværkstedet er placeret lige i centrum af Aarhus og er nabo til både Bruuns Galleri, Aarhus Banegård og det nye Comwell. Et stenkast herfra ligger desuden Aarhus Rutebilstation.

 

Fredricia:

Messe C

Plandent Markedsdage 2016 i Fredericia afholdes i Messe C - 10 minutter fra motorvejen og 5 minutter fra banegården.

MESSE C, som oprindeligt hed Fonden Dansk Købestævne, kan i år fejre 100 års jubilæum, og var således det første messecenter i Danmark.

I dag er MESSE C Fredericia Danmarks 3. største messecenter og huser en bred vifte af messer, konferencer, events og andre arrangementer.

 

København:

Docken:

Plandent Markedsdage 2016 i København afholdes på Docken i Nordhavn med direkte udsigt til Øresund. I bydes velkommen på den røde løber med ild i båltønder og kan dagen igennem nyde udstillingen med Øresund i baggrunden og benytte de skønne terrasser til en mundfuld frisk luft.

Docken er en del af det nye Nordhavn, som er i rivende udvikling. Det er Københavns kommunes gamle saltlagre, som står råt med store vinduespartier og med kunst malet direkte på det kæmpe loft. 12 nutidskunstnere har givet hver deres bud på udsmykningen og bidrager til stemningen i Docken, og stedet er en oplevelse værd i sig selv.

Docken ligger 15 minutters gang fra Nordhavn st. Der er masser af gratis P-pladser for dem, som kommer i bil, og bus 26 kører hele vejen (begrænset fartplan).

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS