Dentalkurser.dk

Periimplantitis – inflammation eller komplikation?

Afholdes af Dentsply Sirona Implants

Niveau: Basis Point: 3

Kurset gennemgår gældende metoder, og gør deltagerne i stand til at identificere patienter, hvor tandkødsbevarende kirurgisk behandling af periimplantitis er indiceret, så deltagerne bliver klar til at tilbyde succesfuld behandling af periimplantitis.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til tandlæger, som vil vide mere om behandling af periimplantitis.


Kursusindhold:
Behandlingen af periimplantitis går i disse år væk fra et ensidigt fokus på infektionskontrol gennem kirurgisk fjernelse af tandkødet (gingivektomi) til fordel for fokus på inflammationskontrol og tandkødsbevarende kirurgi.

Emner der vil blive gennemgået på kurset:
• Årsager til periimplantitis
• Den nyeste forståelse af inflammation
• Indikationer og forudsætninger for henholdsvis gingivektomi og tandkødsbevarende kirurgisk behandling af periimplantitis
• Gennemgang af metoder, materialer og instrumentarium
• Vedligeholdelsesbehandling efter kirurgisk behandling af periimplantitis


Man er meget velkommen til at sende cases senest 3 uger inden kursusstart som kan gennemgåes under kurset for at belyse forskellige behandlingsstrategier. Røntgenbillederne sendes direkte til Christian Damgaard på e-mail:

Kursusgiver:

Christian Damgaard, Lektor på afd. for parodontologi, ph.d., tandlæge forsker og underviser til dagligt på Københavns Universitet. Derudover er Christian henvisningstandlæge hos Specialtandlægerne i Bredgade, hvor han modtager henvisninger til behandling af marginal parodontitis, periimplantitis og ved mukoginigvale problemer.

Christian er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Parodontologi og Scandinavian Society of Periodontology, med i editorial board på fagtidsskriftet Acta Odontologica Scandinavia og er reviewer for en række internationale fagtidsskrifter. Slutteligt er Christian forfatter til flere artikler i internationale fagtidsskrifter.cd@bredgade.dk

 

Se PDF her


Vel mødt!

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Virum
Pris: 2.495 DKK
26. august 2020 kl. 16.00-20.00
Copyright Dentalkurser.dk - - CMS