Dentalkurser.dk

Find vej i keramik-junglen

Afholdes af Nordenta

Niveau: Videregående Point: 4

Find vej igennem keramik-junglen

- lige fra valg af restaurering til cementering

 


Fuldkeramiske restaureringer fra Ivoclar Vivadent
Kommunikation mellem tandlægen og tandteknikeren er i dag vigtigere end nogensinde. Det skyldes at der igennem de seneste år er kommet flere nye keramiske materialer på markedet. Flere materialer betyder også flere valgmuligheder, når laboratoriesedlen skal udfyldes.

På dette kursus vil vi informere om Ivoclar Vivadents innovative fuldkeramiske systemer, som består af både Leucitforstærket glaskeramik (IPS Empress), Lithium disilikat (IPS e.max Press/CAD) samt zirkoniumdioxid (IPS e.max ZirCAD).

Du vil lære alt om de mange kombinationsmuligheder, der findes med hele den fuldkeramiske familie. På den måde vil du fremover i samarbejde med dit laboratorie kunne tilbyde dine patienter æstetiske fuldkeramiske restaureringer med høj pålidelig styrke.

Cementer til fuldkeramik
På kurset giver vi dig også svar på hvilke cementer, der passer bedst til de forskellige fuldkeramiske restaureringstyper, forskellen på æstetisk og universal cement samt proceduren for korrekt cementering. Uanset om der cementeres med adhæsiv eller konventionel teknik.

Digitale aftryk giver gode kroner
Som tidligere beskrevet, har digitaliseringsbølgen ramt aftryksteknikken. Hermed opnås fordele som fx hurtigere og mere præcise aftryk og færre gener for patienten.
I løbet af aftenen vil I få mulighed for en udførlig demonstration af markedets mest udbredte scanner, samt få en introduktion til Nordentas nye koncept; Go Digital.

Kursusgivere:

Pia Eis

Pia er salgschef hos Nordenta, forbrugsvarer og LAB.


Claus Nielsen

Claus er produktspecialist hos Nordenta, CAD/CAM & Røntgen.


Tina Hedegaard Jensen

Tina er produktspecialist hos Ivoclar Vivadent.


Karl-Arne Schneider

Karl-Arne er tekniker hos Ivoclar Vivadent.

 

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS