Dentalkurser.dk

Straumann Group

Straumann Danmark er det danske datterselskab af Institut Straumann som har hovedkontor i Basel, Schweiz.

Straumann er global leder inden for tandimplantater og oral vævsgenopbygning. I mere end 50 år er virksomheden blvet drevet af en passion for videnskabelig udforskning og hører i dag til blandt pionererne inden for moderne tandimplantologi.

Straumann forsker i, udvikler, producerer tandimplantater og tilhørende instrumenter samt produkter til vævsregeneration. Vi arbejder tæt sammen med International Team for Implantology (ITI), som er et uafhængigt netværk af fremstående klinikere og forskere, samt førende tandklinikker, forskningsinstitutioner og universiteter.

Straumann Dental Implant System er med sine rødder i schweizisk præcision og klinisk brugervenlighed kendt for sit høje kvalitetsniveau og er et af verdens videnskabligt bedst dokumenterede tandimplantatsystemer. I løbet af de seneste 10 år er der isat adskillige millioner Straumann impantater, som har givet patienterne tanderstatninger i en klasse, der bedst af alt kan betegnes som ”det nærmeste man kommer naturlige tænder”.

Som en naturlig del af vor produktporteføjle udvikler og producerer vi endvidere knoglegenopbygningsprodukter, som anvendes til behandling af parodontose samt som hjælpematerialer ved implantatindsættelser.

Med udgangspunkt i vort hovedkvarter I Basel leverer vi vore produkter og services I mere end 60 lande verden over gennem vore datterselskaber og et vidt forgrenet netværk af distributører.

 


Straumann Group
Nygårds Plads 21, 1.
2605 Brøndby
Danmark

Telefon: 46160666
www.straumann.dk

Kommende kurser

Ingen kommende kurser...

Kataloger

Ingen kataloger...
Copyright Dentalkurser.dk - - CMS