Dentalkurser.dk

Ny i praksis

Afholdes af Tandlægeforeningen

Niveau: Basis Point: 15

Ny i praksis - Vejen til et spændende og udfordrende arbejdsliv

Tiden med stempel og godkendelser er slut, og ansvaret er nu dit. Vi ved, at det kan være en stor omvæltning at starte på sit første job, og dit hoved er måske fyldt med spørgsmål og overvejelser om alt det, som du ikke lige lærte på Tandlægeskolen. Tandlægeforeningen har kurset, der hjælper dig. Kurset vil ruste dig til at står på egne ben som tandlæge både i offentlig og privat praksis.

"Et utrolig relevant kursus, som blev afholdt på bedste vis! God blanding af teori, eksempler fra hverdagen, case og tid til spørgsmål."

Udbytte Du får kendskab til mange af de forhold, som de fleste unge tandlæger finder udfordrende. Fx overenskomstsystemet og de tilknyttede regler samt de ansættelsesmæssige overvejelser, du skal gøre dig ved karrierestart. Du får hjælp til overvejelser omkring dit nye faglige virke, både i offentlig og privat praksis. Hvordan kan du overføre din faglige viden og uddannelse i det praktiske samarbejde med patienterne, arbejdsgiveren og kollegerne på din nye arbejdsplads. Vores erfaringer viser, at dette kursus er et must for alle nyuddannede tandlæger – uanset om de er ansat i offentlig eller privat praksis.

Målgruppe Kurset er for de kandidater, som er blevet færdige i År eller fra en af de tre sidste Årgange. Du har sikkert allerede fået arbejde, men du behøver ikke være i job for at deltage. Kurset tilbydes kun en gang til hver deltager.

Form Kurset gennemføres i en kombination af korte foredrag, arbejdsgrupper med cases fra det virkelige live og debat i plenum. Kurset varer hele fredagen, inklusiv middag fredag aften og med overnatning til lørdag. Lørdag slutter kurset kl. ca. 16.

Kursusgivere: Isabel Brandt Jensen og Ole Marker

"Ole formåede at gøre et forholdsvist svært og tungt stof som overenskomsten mere håndgribeligt. Lige hvad man har brug for som nyuddannet!"

"Isabel er en rigtig god kursusgiver, meget relevante og vigtige ting hun talte om - fangede "publikums" interesse."

 

Kursushold


Vælg hvilket hold du vil deltage på og klik "Tilmeld kursus".

Ingen planlagte hold

Copyright Dentalkurser.dk - - CMS